Pehea e pale ai i ka ma'i diaper?

He mea maʻamau ka ʻūhū diaper a hiki ke loaʻa me ka nānā pono ʻana i ka lalo o kāu pēpē. ʻAneʻane loaʻa i nā kamaliʻi a pau e ʻaʻahu ana i nā diaper ka maʻi diaper i kekahi manawa. Ma ke ʻano he mau mākua, ʻo ka mea hiki iā mākou ke hana ʻo ka hoʻāʻo ʻana i kā mākou mea maikaʻi loa e pale aku i ka ʻili o ka diaper a pale i ke olakino ʻili o kā mākou pēpē.

hoʻololi-pepe-diaper

 

ʻO nā kumu o ka maʻi diaper

1. Ke komo ʻana i ka diaper pulu a lepo paha no ka lōʻihi loa. ʻO kēia ke kumu nui o ka diaper rash. Hiki ke hoʻonāukiuki i ka ʻili o kāu pēpē i ka pulu lōʻihi, ʻāwili a me ka amonia i hoʻokuʻu ʻia mai ka wee.

2. Ke hoʻohana nei i ka maikaʻi ʻino o ka diaper. He mea koʻikoʻi ka hanu ʻana o nā diapers hoʻopau ʻia akā ʻo nā diapers breathability maikaʻi ʻole e hoʻōki i ka neʻe ʻana o ka ea ma ke ʻano maʻamau a mālama i ka wahi nappy i pulu.

3. ʻO nā kopa a me nā mea hoʻomaʻemaʻe i waiho ʻia ma nā pepe lole ma hope o ka holoi ʻana a i ʻole nā ​​mea kemika ʻino ma nā diapers hoʻopau ʻia e hiki nō ke kōkua i ka ʻūhū diaper.

 

Ka pale ʻana i ka diaper rash

1. Hoʻololi pinepine i nā diapers o kāu pēpē

ʻO ka hoʻololi pinepine ʻana i ka diaper e hoʻomaʻemaʻe a maloʻo ka lalo o kāu pēpē. E nānā i kēlā me kēia hola e ʻike inā pulu a lepo paha ka lole o kāu pēpē. ʻOi aku ka maikaʻi o nā diapers i hoʻokuʻu ʻia no ka maʻi maʻemaʻe no ka mea ʻoi aku ka nui o ka maʻu a mālama i ka wahi nappy maloʻo koke. E koho i nā diapers i hoʻokuʻu ʻia me ka hōʻailona pulu inā luhi ʻoe i ka nānā ʻana i ka pēpē pēpē, ʻoiaʻiʻo e mālama kēia i kou manawa.

2. E ho'oku'u i ka 'ea' lalo o kāu pēpē

Mai hoʻopaʻa paʻa loa i ka diaper o kāu pēpē, e hōʻoluʻolu kēia iā ia. E hāʻawi i ka ea ma lalo o kāu pēpē no ka lōʻihi o ka hiki i kēlā me kēia lā e ʻae i ka ea e kaʻa wale. E hoʻohana i ka diaper hanu a palupalu a hoʻololi pinepine ia i kaʻapuni ka ea ma lalo.

 

3. E mālama mau i ka ma'ema'e a malo'o ka wahi nape o kāu pēpē.

E hoʻohana i ka wai ʻoluʻolu a me ka lole pulupulu a i ʻole nā ​​holoi pēpē e holoi mālie i ka ʻili o kāu pēpē ma hope o kēlā me kēia hoʻololi nape. Ke ʻauʻau ʻoe i kāu pēpē, e hoʻohana i kahi holoi maʻemaʻe, ʻaʻohe kopa a pale i nā kopa a i ʻole ʻauʻau ʻauʻau.

 

4. E hoʻohana i ka cream pale kūpono ma hope o kēlā me kēia hoʻololi nape

Hiki i nā ʻaila pale pale e like me Vaseline a i ʻole zinc a me ka ʻaila castor ke kōkua i ka mālama ʻana i ka ʻili o kāu keiki i kahi kūlana maikaʻi. E kau i ka cream ma ka mānoanoa no ka ho'ōki ʻana i ka wee a i ʻole ka poo e pā i ka ʻili o kāu pēpē.